Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1 fejezet

2011.09.21

 

1 fejezet!

Elena /sz/

 

Kedves naplóm

 

Tudom.. tudom hogy szeretem .. De itt ez az új srác aki ugyan úgy néz ki kiköpött olyan mint Damen . De valami azt súgja benne jobban bízhatok.. mindta őt jobban szeretné pedig csak a barátom... Próbálom erőse hinni hogy nekem Damen az életem szerelmede néha csüggedem nem tudom mi lesz így velem .. úgy érzem beleszerettem Damon ba.. és még  nevük is oly egyforma istenem miírtnem tudok választani egy ember és egy vámpírközt ?

Tudom hogy Damon vámpír és tudom mellette nem lehet majd gyermekem de Damen mellet lehetne mert ő ember de a hasonlóság mégis oly nagy köztük nem tom már kit szeretek! Damennel sokat járunk vacsorázni ami elég kellemes . Egyszer Damon is elvitt ami csodálatos volt . mindkettőjükkel jó lenni de nem akarok velük játszani nem érdemlik meg nem .. ők nem .. ezt tisztáznom kellesz velük .. de nem merem !

 

Bezártam kék selyemborítású naplómat majd betettem a párám alá . egy kopogás hallotam amire lassan de élénken válaszoltam

- Tessék ?

A fél tesóm volt az  de én inkább simán tesómnak nézem Kingát!ts_png2_1.png

- Szia húgi mond csak !

- Semmi különös.. Nővérkém mondta gúnnyal amit nem igazán értettem

- csak itt a pasid Damen ! és már ki is viharzott volna az ajtón ha nem szólok utána !

- Vár Kinga!

Visszanézett! – Mi van ?

- Mi a baj?? Tudod hogy nekem bármit elmondhatsz !

- Hát még ezt sem tudod ?

- nem …………..!

- Te mindent megkapsz ! .

- Ezt hogy érted ?

- Jaj .. hát szinte minden éven új kocsi .. új teló kb 3 szekrény ruha a szobád mint egy meseszép palota 2 egyforma pasid van de arra nem gondolsz hogy az egyiket lepaszolhatnád a huginak mert talán bejönnek neki .. érted már ??!

- Kinga ! esősorban te még csak 15 éves vagy én meg már 18 vagyis kijátrtam a ulit és lehet kocsim , kettő neked is van mobilod .. három nem nekem van 3 szekrény ruhám mert ha anyi is van akkor is neked van vagy 6 szekrényel  négy én csak Damennel járok nem Damonnal és ne avatkozz a szerelmi életembe húgi ha anyira kel neked Damon akkor szerezd meg de az enmiztos hogy ő is szeret majd!

Ekkor nagy mérgel kiviharzott az ajtón és megjelent Damen

- Szía anyira hiányoztál a nyakábaugrodtam és megcsókoltam majd magam hoz húzva szenvedésebben keztem normal_2-105.jpgcsókolni és ő is engem  !  

- Tudnád mióta várrom erre suttogta  erre egy kis kacaj hagyta el hangomat észrevettem hogy valaki áll az ajtóban ezért odanéztem !

Hé Damon te mit keresel a szobám előtt és miért nézel így ?

- Mi van ??

Milyen Damon ról beszélsz te ? és Damen vagyok  .. és nagyot csalódtam benned nemtudom hogy tudtál pont Damonra lecserélni ..

Amikor észbe kaptam hogy a szavakat és  csókokat Nem Damennek adtam Hanem Damonnak egyből kicsúsztam karja közül és magyarázkodni akartam de em hagyta elviharzott!

Csak egy megvető pillantás vetettem az ágyon fekvő Damon ra !

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Diaa99

(Diaa99, 2011.09.21 17:26)

szia nagyon klasz várom akövi részt remélem hamarosan lesz :) hát ez a damen akár hogy is olyan mint Damon de inkább stefanra emlékeztet a iselkeés egy teljesen más személyiség nem a külsö minden mint a filmben is Elena és Katherine képlete!